Black Friday

Nakupujte během Black Friday a ušetřete na nákupech tisíce korun

Černý Pátek nebo Black Friday je den, kdy mnohé internetové obchody, ale i kamenné prodejny, nabízejí často neuvěřitelné slevy a výprodeje na oblečení, boty, šperky, hodinky, elektro či nábytek. Exkluzivní nabídky číhají doslova na každém kroku.

Black Friday 2018

Podle tradice se Černý Pátek koná vždy v první pátek po americkém Dnu díkůvzdání, letos to připadá na 23. listopad. To znamená, že v tento den nabízejí obchody po celém světě opravdu výrazné slevy, které nejednou sahají až do neuvěřitelných 90 %. Víte, jak se připravit na největší nákupní šílenství roku?

Jak se připravit na akci

Na největší slevovou akci roku byste se měli také svědomitě připravit. Vždyť nakonec její načasování pár týdnů před Vánocemi už ani nemohlo být lepší. Patříte mezi ty, kteří se na Vánoce poctivě připravují měsíce dopředu? Změňte to a nechte si nákup dárků na konec listopadu, ušetřit tak můžete někdy až tisíce korun.

Pro výhodnější nákupy určitě navštivte kupónový portál Vašekupóny.cz, kde ve speciální sekci Black Friday najdete všechny slevy na jednom místě. Nacházejí se zde všechny e-shopy, ve kterých akce probíhají a nechybí samozřejmě ani 4home.cz. Slevové kupóny a slevové kódy si tak můžete pohodlně prolistovat i z pohodlí svého obývacího pokoje.

Co se vyplatí nakupovat?

Celosvětové nákupní šílenství si jistě získá i vaše srdce, a to ani nemusíte být nákupním maniakem. Výhodné nákupy ocení snad každý. Co všechno můžete koupit ve slevě?

Slevy na elektro

Během oblíbeného svátku se zpravidla největší slevy Black Friday vztahují právě na elektroniku a domácí spotřebiče jako notebooky, televizory, mobilní telefony a smartphony, tablety, ale také top slevy na ledničky, pračky nebo myčky.

Například přední společnosti jako Apple, Samsung, Huawei a mnohé další poskytují v těchto dnech opravdu obrovské slevy na své produkty. Proto, pokud toužíte po novém telefonu, byl by hřích nyní nenakupovat. Značkové mobily za akční ceny si nemůžete nechat ujít.

Slevy na oblečení a obuv

Oblíbené výprodeje se týkají i módy. Dětské, pánské i dámské oblečení a boty oblíbených značek si během nákupního festivalu můžete zakoupit i se slevou až 80 %.

Slevy na kosmetiku

Černý Pátek je také skvělou příležitostí na to, jak si výhodně nakoupit pánské i dámské parfémy nebo kvalitní kosmetické produkty jako tělové a pleťové krémy, masky na vlasy, šampony a kondicionéry či dekorativní kosmetiku.

Nezapomínejte, že díky Black Friday můžete koupit sobě nebo svým blízkým skvělé vánoční dárky se slevou, proto si 23. listopad pořádně zaškrtněte v kalendáři.

Slevy na šperky a hodinky

Snad ani neexistuje žena, kterou by nepotěšil krásný šperk. Populární nákupní festival je ideálním časem na to, abyste nějaký takový pro svou drahou polovičku pořídili. A darovat jí ho můžete klidně až pod stromeček. Zlatý nebo stříbrný náramek, náhrdelník nebo řetízek, náušnice a prsten patří mezi nejoblíbenější klenoty.

Potěšit přitom mohou i dámy pány. Black Friday, to jsou i slevy na hodinky nebo třeba manžetové knoflíky, náramky, řetízky i prsteny. Pokud se rozhodnete pro nákupy právě během nákupního festivalu, i kvalitní náramkové hodinky získáte s výraznou slevou.

Slevy na nábytek a bytové doplňky

Top slevy můžete využít i při zařizování domácnosti. Výprodej nábytku jistě potěší nejen ty, kteří se stěhují poprvé do vlastního, ale i ty, kteří se jednoduše rozhodli pro změnu. Sleva na nábytek do obýváku, ložnice, dětského pokoje či jídelny není nikdy na škodu. Výhodně si přitom můžete zakoupit i různé dekorace a doplňky jako svítidla, zrcadla, obrazy či bytový textil.



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.