Povlečení puntík

5 (s)nových vzorů povlečení, které dodají vaší ložnici šmrnc

Lámete si hlavu, jak oživit svou ložnici? Přestavujete nábytek, přemalováváte stěny… a přitom někdy stačí tak málo. (S)novou ložnici můžete mít každý den doladěnou klidně podle nálady, a to s krásným povlečením. Jaké vzory vaši postel skvěle oživí a jsou právě in?

1. Puntíky

Asi se budeme trochu opakovat, ale puntíky jsou zkrátka dokonalá retro klasika, která oživí každou místnost. A my je milujeme! Ať už v červené, černé, zelené nebo třeba hřejivé hnědé… Vždycky zaujmou na první pohled a pozvednou vaši náladu po náročném dni.

Povlečení Puntík

2. Aromatica

Jedno z nejoblíbenějších povlečení z naší nabídky – Aromatica – si dozajista zaslouží extra zmínku. Nejen, že želená barva uklidňuje, ale propracovaný vzor listů navodí dokonalý pocit, že usínáte v přírodním ráji. Malý kousek přírody ve vaší ložnici. A co na tom, že to jsou listy konopí…

Povlečení Aromatica

3. Vzory pro hravé duše

Možná si myslíte, že rozverné motivy do pokoje dospělých zkrátka nepatří. Nenechte se však svazovat konvencemi. Buďte sami sebou a pokud milujete roztomilé motivy, klidně se do nich zachumlejte. Ať už je to plameňák, sova nebo třeba liška, veselé sny máte zaručené.

Povlečení Flamingo

4. Fototisk

Díky moderním technologiím dostává klasické povlečení doslova nový rozměr v podobě fototisku. Vzory jako živé – ať už příroda, města nebo zvířátka – skvěle doplní vaši ložnici a promění vaši postel v „promítací plátno“ s těmi nejkrásnějšími výjevy, které vás ukolébají ke spánku.

Povlečení Fantasy

5. Kontrast

Pokud divočejší vzory nejsou váš šálek kávy, můžete zůstat u klasických vzorů oživených kontrastem černé a bílé. Tyto dvě barvy se skvěle hodí do každého interiéru, jsou dokonale univerzální, ale zároveň poutavé a originální. Ideální kompromis mezi touhou zaujmout a láskou ke klasickému designu.

Povlečení Tango



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *